Tag: wordpress

Домаќински

Марија Шарапова со свој дизајн на мебел

CityLife
Поранешната руска тенисерка Марија Шарапова, во соработка со канадската компанија „Роув консептс”, ја подготви и претстави својата прва колекција мебел. Во нејзиниот прв дизајнерски потфат,...
Домаќински

Растенија со двојна и спротивна моќ во зависност како се користат

CityLife
Кога мислиме на природата, повеќето од нас прво ја поврзуваат со чист воздух, црцорење на птици, бујно зеленило насекаде околу нас и, се разбира, здрав...