Category : Технологија

Технологија

ЕУ се договори за изгледот на универзалниот полнач за мобилни телефони

CityLife
Земјите-членки на ЕУ денеска договорија заеднички став за единствен полнач за електронски уреди, врз основа на кој ќе преговараат со Европскиот парламент за конечниот текст...