Author : CityLife

Рекла Казала

Џастин Чемберс ќе го глуми Марлон Брандо од ерата на „Кум“

CityLife
  Џастин Чемберс има тешка задача и голема предизвик да го глуми актерот над актерите, холивудската урбана легенда Марлон Брандо, во претстојната мини-серија The Offer...
Рекла Казала

Мадона ветува дека ќе ја спаси Бритни Спирс: Ропството беше укинато одамна!

CityLife
Мадона се придружи на долгиот список селебрити-личности кои изразија поддршка за Бритни Спирс во правната битка за да ја врати контролата над својот живот. 62-годишната...