Category: Здравје

Здравје

Луѓето не можат да се вратат на нормален живот по прележан корона вирус

CityLife
Научниците се загрижени за можноста дека анксиозноста предизвикана од пандемијата на вирусот корона може да доведе некои луѓе да создадат компулсивни хигиенски навики што ќе...
Здравје

Цвекло – идеално за регулирање на крвниот притисок и намалување на зголемениот холестерол во крвта

CityLife
Цвеклото е лековит зеленчук кој ја стимулира размената на материите во организмот и ја подобрува функцијата на црниот дроб. Цвеклото содржи големи количини на витамин...