Category : Што збориш?

Што збориш?

Милијардерите во текот на пандемијата станаа „потешки“ за 4.000 милијарди долари

CityLife
Извештај на Институтот за политички студии (ИПС) покажува дека богатството на 20-те најбогати милијардери во светот мза една година се зголемило за 742 милијарди долари....