Шерон Стоун смета дека нејзината репутација на „тешка“ ѝ наштетила на кариерата

Шерон Стоун вели дека била искрена за различни прашања низ годините, и смета дека нејзината подготвеност јавно да дискутира за спорни работи го поткопала нејзиниот потенцијал за заработка.

63-годишната актерка изјави за WSJ Magazine: „Едноставно сум возбудена кога гледам каде припаѓам во светот, да видам каде оди моето патување.

„Мислам дека кога ги кажував сите тие работи – за кои сега жестоко дискутираат Камала Харис, нашата чудесна потпретседателка, и Мишел Обама и Хилари Клинтон – за правата на жените, прилично ми ја отежнаа мојата филмска кариера.“

„Луѓето сметаа дека сум ‘тешка’ затоа што ги барав тие работи и очекував да ги добијам бидејќи сметав дека се исправни и соодветни за мене и за другите жени.“

Шарон, исто така, смета дека ставовите еволуираат, и на крајот, верува дека тоа може да им ги олесни работите на жените во филмскиот бизнис.

Related posts

Инфлуенсер истетовирал „Меси“ на челото, па зажалил: „Посакувам да не го направев тоа“

CityLife

Четири зачини кои можат да ни помогнат ако сме настинати

CityLife

OnePlus го потврди датумот на лансирање на новиот мобилен телефон

CityLife