Први фотографии од „Куќа на змејот“, претходник на „Игра на тронови“

„Ејч-би-о“ покажа први фотографии од претстојната спин-оф серија на „Игра на тронови“, со наслов House of the Dragon или „Куќа на змејот“.

Оваа серија е претходник чие дејствие е поставено 300 години пред настаните во „Игра на тронови“, базирана на Fire & Blood на Џорџ Мартин.

 

Новите фотографии беа објавени во рамки на едномесечната прослава на „Ејч-би-о“ на 10-годишнината на „Игра на тронови“.

Related posts

Џеси Џеј подложена на 24-часовни медицински тестирања

CityLife

Домашно средство за чистење бањи и кујни

CityLife

Пет здрави пијалоци за намалување на нивото на холестерол

CityLife