(Видео) Марк Волберг во нов филм

Infinite Release 700x321.jpg

Марк Волберг глуми човек прогонуван од спомени кои не ги препознава. Наречен Infinite („Бесконечен“), ликот живеел повеќе минати животи и е дел од тајна група воини кои се обидуваат да го спасат човештвото од еден од своите.

Во режија на Антоан Фукуа, човекот кој стои зад The Equalizer, The Magnificent Seven и Southpaw, најновиот -Infinite – научна фантастика, акција се чини дека ќе биде исто толку насилен и жилав.

Филмот ќе почне да се прикажува на стримерот „Парамаунт плус“ на 10 јуни.

Related posts

Над милијарда луѓе во светот се со прекумерна тежина

CityLife

Ѓорѓе Давид: Налетав на лице кое шеташе во автопатот !

CityLife

Правните проблеми на Џони Деп го инспирираа да пишува песни

CityLife