Tag: Картици

Што збориш?

Картиците ќе бидат минато: Доволно е само да се застане пред банкоматите

CityLife
Поради пандемијата на коронавирусот, банките забележаа значителен пад на побарувачката за готовина – во просек 20 проценти. Во Германија, некои поради тоа исклучија дел од...