Tag : Илина

Што збориш?

Игор Џамбазов: Викенд без социјални мрежи, без интернет, без струја и вода

CityLife
Викендов уживавме во бројните фотографии од празничните трпези кои беа споделувани на социјалните мрежи од нашите познати личности или наши блиски пријатели и роднини. Наместо...