Хари Потер квиз-серија за фановите по повод 20-годишнината на филмот

Дали ги познавате вашите Грифиндори од вашите Дементори? Кој беше полукрвниот принц? Што можете да купите во Оливандерс?

Фановите на Хари Потер можат да го проверат своето знаење за книгите и филмовите во нова серија ТВ-квизови што ја лансира WarnerMedia за да се емитува подоцна оваа година, како дел од прославата на 20-годишнината на првиот филм во авантурите на момчето волшебник.

„Ворнер медија“ во средата соопшти дека кастингот е отворен за фановите кои сакаат да учествуваат во четири едночасовни квизови.

Квиз-емисиите ќе бидат дел од петтодневни ретроспективи со појава на изненадни гости во она што Ворнер-медија го нарече Play Along компонента во која фановите на Потер можат да учествуваат со тоа што ќе се облекуваат дома.

Таканаречените спешлс ќе бидат емитувани на „Ејч-би-о макс“, „Картун нетворк“ и „Ти-би-ес“ подоцна оваа година.

Related posts

Одење го намалува ризикот од рана смрт без оглед на тоа колку време поминувате седејќи

CityLife

Марго Роби подготвува филм за играта „Монопол“

CityLife

Синот на руски милијардер му помогнал на таткото да го сокрие богатството во најскапиот развод во Британија

CityLife