Три нови негативци и седумте џуџиња на Снежана во новото продолжение на „Маѓепсани“

Се чини дека продолжението на Дизниевиот „Маѓепсани“ (Еnchanted) доби официјален наслов Disenchanted и дека актерскиот тим на претстојниот филм постепено се заокружува.

Покрај екипата од оригиналниот филм – Ејми Адамс како принцезата Жизел и Патрик Демпси како љубовта на принцезата – во него ќе глумат и Роберт Филип и Идина Мензел (Frozen) како и се наградуваните комичарки Маја Рудолф, Ивет Никол Браун (Community) и Xејма Мејс (Glee).

Се шпекулира дека трите новoдојдени актерки ќе играат сосема нови негативки во филмот бајка,

Related posts

„Најки“ ја тужи компанијата што му направи патики на ѓаволот

CityLife

Марк Волберг треба да се здебели 13 килограми за нова улога

CityLife

Дали е ова вистинската причина за разводот на Харис и Мелина Џиновиќ?

CityLife