Сергеј Косенко, руски инфлуенсер, ги оставил вчудоневидени другите возачи и минувачи кои биле присутни на улиците во Москва во моментот кога тој „ја тестира својата врска“.

Тој го возел својот скап автомобил „Бентли“ во Москва додека неговата девојка Илона била на покривот на автомобилот со нозете врзани со јажиња.

Бидејќи тоа не било доволно, инфлуенсерот одлучил да не ги користи двете раце додека вози, па така едната рака со лисици решил да ја врзе за раката на својата девојка.

Косенко и неговата девојка возеле низ улиците на Москва поради најновиот предизвик на социјалните мрежи наречен „тест за доверба“.