Tag : храна

Домаќински

Јодот ги убива вирусите и бактериите, а еве во која храна го има

citylogin
Резултатите од студијата Рандерс-Скаген, објавена на сајтот „The National Center for Biotechnology Information“ докажуваат дека исхраната богата со јод директно е поврзана со долговечноста кај...