Љубителка на животни отвори студио за луѓето да можат да посетуваат јога часови со своите кучиња

23-годишната Одри Син првпат научи за јога со животни, каде учесниците вежбаат со нивните домашни миленици во 2019 година. Концептот толку многу ја привлече што реши да отвори свое студио за јога за кучиња.

Puppy Yoga Singapore (Јога за кученца Сингапур) е едно од ретките студија во земјата каде што правите јога покрај кучиња на групен час.

„Како љубител на јога, навистина бев возбудена од идејата да практикувам јога со животни. Мислев, бидејќи има многу луѓе во Сингапур кои сакаат јога и сакаат кучиња, таквиот час дефинитивно ќе биде популарен овде”, изјави Син во интервју за локален весник.

Related posts

Арми Хамер се пријавил на рехабилитација

CityLife

Асап Роки потврди дека е во врска со Ријана

CityLife

Дони Јен се здружува со Киану Ривс за „Џон Вик 4“

CityLife