Зак Снајдер подготвен за продолжение на „Армија на мртвите“

55-годишниот режисер веќе разговарал со ко-сценаристот Шеј Хатен за тоа каде би можеле да ја одведат следната приказна за зомби-кражбата, ако постои интерес, а Омари Хардвик, кој го портретира Вандорох, откри дека со режисерот ја разгледувале можноста за враќање на своето алтер его.

„Ако постои интерес за повеќе Армии на мртвите, Шеј и јас точно знаеме како ќе оди приказната. Значи, да, подготвени сме,“ рече култниот режисер.

А Омари додаде на Entertainment Tonight: Има надеж за сите вас фанови на кои сакаат да го следат моето актерско патување како актер.

Зак моментално работи на анимирана серија-претходник на „Армија на мртвите: Изгубен Вегас“, што ќе објасни како е предизвикана наездата на зомби и како се собрал Las Vengeance-тимот.

Related posts

Тестот на крвта ja предвидува деменцијата повеќе од 10 години пред да се дијагностицира болеста

CityLife

Човечкото тело има уште еден орган

CityLife

На Бахамите убиени 18 туристи од почетокот на годината- Америка издаде предупредување

CityLife