(Видео) Излезе првиот трејлер на „Sвездени патеки: Пикард“ сезона 2

По повеќе од една година од завршувањето на првата сезона на „Sвездени патеки: Пикард“ (Star Trek: Picard) конечно имаме увид во она што не чека во втората сезона.

Серијата штотуку започна со продукција, така што не се прикажуваат многу снимки – но филозофскиот монолог на Жан-Лук Пикард и необичната визит-карта ни даваат неколку навестувања за тоа што следува следно.

Тизерот е снимка од канцеларијата на Пикард дома. Гледаме разни предмети поврзани со времето, како што се часовник и песочен часовник, додека Пикард жали дека времето е вистинската конечна граница и дека историјата може да биде подложена на промени.

Се чини дека во втората сезона капетанот Пикард и неговите колеги членови на екипажот ќе ја испитаат можноста за патување низ времето, а можеби дури и да истражат или да создадат нови временски рамки, како неодамнешните преработки на „Sвездени патеки“.

Related posts

Влажните паметни телефони не се сушат во ќесичка ориз

CityLife

Зак Снајдер подготвен за продолжение на „Армија на мртвите“

CityLife

Тина Тарнер и Џеј Зи ќе влезат во храмот на рок музиката

CityLife