Category : Магазин

Магазин

Џеј Зи тужи фотограф затоа што продава негови фотографии без дозвола

CityLife
Џеј Зи покрена тужба против фотограф кој продавал фотографии од него без претходно одобрување. Хитмејкерот, чие вистинско име е Шон Картер, го ангажираше Џонатан Менион...